AGA WORKSHOP

Als uw AGA of Rayburn eindelijk bij u thuis staat kan het allemaal gaan beginnen. De eerste dag moet hij even inbranden en komen er nog wat "fabrieksgeuren", dit is heel gewoon! Na een paar dagen heeft u, na wat testen, de gewenste temperatuur ingesteld en gaat u "echt koken".

Op een AGA koken is niet moeilijker dan koken op een normaal fornuis, maar er zijn een aantal handigheidjes, trucjes en weetjes die je moet kennen als je de AGA optimaal wilt leren gebruiken. Als je net een AGA hebt, of er binnenkort één krijgt, dan weet je misschien nog niet goed hoe en waar te beginnen. Een basiscursus helpt je dan op weg. Ook als je al wat langer een AGA hebt, maar het gevoel hebt dat je méér uit de AGA zou kunnen halen, is de basiscursus geschikt voor je. 

aga basis-kookboek-saskia-schepers-leren-koken-workshop-rayburn-betty-traditionalcooker-recepten-gerechten-kooktips --  Het-Grote-AGA-Menuboek-lerenl-koken-op-de-AGA-Rayburn-Saskia-Schepens-Workshop-traditionalbetty-traditionalcooker-recepten-gerechtWij helpen u graag op weg!

  • Er zijn leuke boeken die u op de kookgerei site kunt vinden (volg de foto-links) en........
  • Bij aankoop van een fornuis krijgt u een workshop AGA koken kado! of........
  • U volgt, ter kennismaking, een workshop en bij aanschaf van een fornuis, brengen wij het bedrag van de workshop in mindering. 


   WORKSHOP BIJ SASKIA SCHEPERS.
-In een sfeervolle omgeving thuisgeraken met Uw AGA-

Saskia Schepers, de auteur van de AGA kookboeken, biedt u, als deskundig demonstratrice, leerzame workshops.

Tijdens de basiscursus leer je in één dag welke platen en welke ovens je het beste voor de gerechten kunt gebruiken en komen alle AGA-kooktechnieken aan bod. Er is ruim de gelegenheid al je vragen te stellen en je ervaringen met medecursisten te delen.

Maar er zijn ook andere leuke demonstraties en cursussen!

Bekijk Alle demonstraties en workshops die Saskia Biedt op de website "Cooker at home". Of neem vrijblijvend CONTACT met ons op

 Saskia-Schepens-cooker-at-home